top of page

JPC Import-Export, sedert 10 jaar al gespecialiseerd in import van kunstbloemen en planten…

JPC’s ervaring gaat echter nog verder in de tijd; inderdaad, geruime tijd al voor het ontstaan van JPC, heeft Jean-Pierre Vandervalle zakenrelaties opgebouwd met fabrieken uit China, Maleisië en Hong Kong waarmee hij onderhandelt.

Op basis van deze ervaring, heeft JPC zorgvuldig een ruim gamma kunstproducten gekozen gaande van bloemtoppen tot buitengewoon grote boomtoppen (alle variëteiten, kleuren, verschillende vormen van snijbloemen, boeketten, groene planten of planten in bloei en gebladerte, zijn vertegenwoordigd).

Met het speciale gamma grote boomsoorten (op maat) en verschillende soorten in natuurlijke stam en kunstgebladerte, is JPC eveneens een exclusieve partner voor decorateurs van commerciële centra en openbare lokalen.

Dank zij een regelmatige toevoer van nieuw materiaal, een keuze uit 2500 stokartikelen, een luisterend oor, regelmatig klantenbezoek, en een sterk distributiekanaal, speelt JPC snel in op eenieders vraag.

JPC gaat steeds voor topkwaliteit en blijft in rechtstreeks contact met de productie-eenheden. Hierdoor kan JPC ingaan op buitengewone vragen en de meest uiteenlopende wensen beantwoorden van een gevarieerd kliënteel (invoerders, groothandelaars, bloemisten, interieurszaken, event-organisators, decorateurs, ateliers,…) en dit alles tegen zeer competitieve prijzen.

JPC Import Export Fleurs artificielles

Tel : +32 (0) 10 659 658

Mail : info@jpc-import-export.be

GET IN TOUCH
START A CONVERSATION
  • LinkedIn Classic
bottom of page